Holdtræningstilbud

Der sker nogle ændringer ift. holdtræningstilbud i løbet af en sæson - kontakt os for at høre hvad vi tilbyder på det aktuelle tidspunkt! Tilmeld dig eventuelt på en venteliste! Har du behov for et andet holdtilbud?

Hvad er holdtræning?

Holdtræning henvender sig til personer med kroniske lidelser i vederlagsfri regi og/eller selvbetalende klienter som har behov for specifik træning. Der trænes på små hold, hvor der tages hensyn til den enkelte og lægges en stor vægt på personlig tilpasning og vejledning. Der er altid en uddannet fysioterapeut til stede!

Træningen indeholder oftest en kombination af styrketræning, koordinationsøvelser og balancetræning, der sigter mod at bedre/vedligeholde kroppens funktioner i hverdagen.

Træningen tager udgangspunkt i den enkeltes symptomer og tilrettelægges på et niveau, hvor alle kan være med. Alle led og muskler vil blive trænet og bevæget igennem, uden belastning i yderstillinger.

Hvad er GLA:D?

Godt Liv med Artrose i Danmark (GLA:D) er et dansk evidensbaseret initiativ som følger de eksisterende anbefalinger for behandling af smerter ved knæ- og hofteartrose. Det er et træningskoncept som indeholder de mest effektive træningsøvelser for at optimere funktion af knæ og hofter , samt for at dæmpe smerter. Træningskonceptet er blevet en stor succes med hensyn til at reducere smerte og forøge funktion og livskvalitet hos hold-deltagere.

SundRyghold

Et åbent holdtilbud uden binding. Grundig og alsidig træning af ryg- og mavemuskulaturen, med elementer af balance og stabilitet omkring bækkenet.

Træningen indeholder en del af bevægelighedstræning og nervemobilisering.

Varmtvands bassin træning

Alsidig og anderledes træning i varmt vand af 40 min. per gang.
Foregår på Ryg- og Gigtcenter i Skagen.

Balancehold

Styrkelse af balance og stabilitet under bevægelser.

Særligt velegnet for apopleksi ramte.

Bevægelighedtræning All - Around

Grundig og alsidig træning af alle muskelgrupper på måtter med brug af forskellige små redskaber.

Målrettet træning for Sclerose ramte

Træningssammensætning tager afsat i Sundhedsvæsenets kliniske retningslinier og har månedlig skiftende fokus mellem styrke-, konditions- og balancetræning.

Individuel førtest og løbende retest mhp. funktionsniveauet og effekt af træningen.

Træning efter GLA:D principper

Grundig styrketræning af benmuskulaturen med elementer af balance og stabilitet for hele kroppen.
Løbende opstart - kontakt os!

Træning ved Parkinsons

Målrettet træning ved Parkinsons sygdom

Tumlastik for små babyer (6-12mdr)

Tumlastik og efterfødselstræning tilbydes sæsonvis - kontakt og for at komme på listen!

Osteporosehold

Osteoporosehold tilbydes sæsonvis - kontakt og for at komme på listen!