Fysioterapi

helt på toppen

Book tid

Velkommen til fysioterapiklinikken

Oplever du smerter, er du kommet til skade eller har du brug for genoptræning? Hos Skagen Fysioterapi & Osteopati på Rødkælkevej tilbyder vi alle former for fysioterapi. Uanset om du har et akut problem, om det er en kronisk tilstand eller om du vil forebygge, så har vi løsningen.

Sådan hjælper vi dig

Vi har fuld fokus på at gøre en forskel og behandle dig unikt. Vi er lyttende, inddragende og bruger den tid, der er nødvendig for at opnå et hurtigt og varigt resultat.

Vederlagsfri fysioterapi

Har du en specifik diagnose kan du få gratis fysioterapeutisk behandling, holdtræning og individuel genoptræning.

Hjemmebehandling

Er du af helbredsmæssige årsager forhindret i at komme til behandling eller genoptræning på vores klinik, så udfører vi behandling i dit eget hjem.

Vi arbejder helhedsorienteret og ser dig som et helt menneske. Det gør vi for at finde frem til det underliggende problem, der har skabt symptomet. Din smerte kan nemlig stamme fra noget helt andet end du tror.

Når du kommer på klinikken første gang starter vi med en samtale, hvor du får lov til at uddybe det problem vi står overfor. Vi undersøger dig grundigt fra top til tå og forklarer altid hvordan det kan have sammenhæng med din skade eller problem. Sammen laver vi et behandlings- eller genoptræningsforløb, der er skræddersyet nøjagtig til dit behov og skavank.

Det er vores opskrift på at gøre dig skades- og smertefri på kort og lang sigt.

Ingen ventetid – få en tid allerede i dag

Vi bestræber os på at du kan få en tid dem samme dag som du ringer. Dog kan der være kort ventetid såfremt du ønsker en bestemt behandler.

Få en tid allerede i dag. Ring 9845 0144 eller book online.

Hvad er fysioterapi?

For os er fysioterapi ikke bare fysioterapi – det er en passion. Vi arbejder med fysioterapi på en helt ny måde da vi kombinerer alle de bedste og mest effektive behandlingsteknikker, der findes i moderne behandling. Fysioterapi bruges til at få kroppen til at fungere optimalt uden gener. Det gøres ved at få kroppens forskellige led til at bevæge sig optimalt i forhold til hinanden, samt få kroppens stabiliserende og styrkende strukturer til at arbejde sammen og virke hensigtsmæssigt igen.

Mød vores fysioterapeuter

Vores dygtige og erfarne fysioterapeuter er alle videreuddannet til at kunne kombinere flere forskellige manuelle mobiliserings- og manipulationsmetoder sammen med alternative og vestlig fysioterapeutiske teknikker.

Lasse Faarkrog

Autoriseret fysioterapeut

Peter Hodgetts

Autoriseret fysioterapeut

Camilla Jørgensen

Autoriseret fysioterapeut

Lærke Anna Thaarup

Autoriseret fysioterapeut