Behandling og

træning hos dig

Book tid

Hjemmebehandling med Skagen Fysioterapi & Osteopati

Er du af helbredsmæssige årsager forhindret i at komme til behandling eller genoptræning på vores klinik på Rødkælkevej. Så tilbyder Skagen Fysioterapi & Osteopati, at udføre behandling i dit eget hjem.

Vores mobile team kommer ud til dig

Vi kommer ud og behandler og genoptræner i patientens eget hjem, på områdecentre, beskyttede boliger og institutioner. Vi kan som udgangspunkt tilbyde samme behandling som tilfældet er på klinikken på Rødkælkevej. Endvidere har stor fokus på at opfylde de ønsker, behov og mål som patienten har med behandlingen.

Hjemmebehandling - vederlagsfri

De fleste patienter, der gør brug af hjemmebehandling er berettiget til vederlagsfri fysioterapi og dermed gratis

Hjemmebehandling - egenbetaling

Såfremt diagnosen ikke falder ind under den vederlagsfri ordning betaler patienten selv for sin behandling igennem de normale takster for hjemmebehandling.

Bestil en hjemmebehandling

Har du brug for fysioterapeutisk hjemmebehandling skal du kontakte egen læge. Du kan også ringe til Skagen Fysioterapi & Osteopati på tlf. 9845 0144.

Her sidder vores kyndige sekretærer klar til at hjælpe dig

Hvad er fysioterapi?

For os er fysioterapi ikke bare fysioterapi – det er en passion. Vi arbejder med fysioterapi (faget) på en helt ny måde da vi kombinerer alle de bedste og mest effektive behandlingsteknikker, der findes i moderne behandling. Fysioterapi bruges til at få kroppen til at fungere optimalt uden gener. Det gøres ved at få kroppens forskellige led til at bevæge sig optimalt i forhold til hinanden, samt få kroppens stabiliserende og styrkende strukturer til at arbejde sammen og virke hensigtsmæssigt igen.

Mød vores fysioterapeuter

Vores dygtige og erfarne fysioterapeuter er alle videreuddannet til at kunne kombinere flere forskellige manuelle mobiliserings- og manipulationsmetoder sammen med alternative og vestlig fysioterapeutiske teknikker.

Lasse Faarkrog

Autoriseret fysioterapeut

Peter Hodgetts

Autoriseret fysioterapeut

Camilla Jørgensen

Autoriseret fysioterapeut

Lærke Anna Thaarup

Autoriseret fysioterapeut