Vederlagsfri

fysioterapi

Book tid

Vederlagsfri fysioterapi hos Skagen Fysioterapi

Har du en specifik diagnose kan du få gratis fysioterapeutisk behandling, holdtræning og individuel genoptræning hos fysioterapeuterne på Rødkælkevej.

Hvem kan få vederlagsfri fysioterapi?

Har du en fremadskridende sygdom, som enten diagnosticeres som en progressiv sygdom eller et svært fysisk handicap. Så kan du få vederlagsfri fysioterapi såfremt du har en henvisning fra egen læge.

Progressiv sygdom

En sygdom som gradvis forværres og som giver den enkelte en funktionsnedsættelse. (F.eks Leddegigt, Sclerose, Parkinson, Mb. Bechterew, Mb. Scheuermann, Muskelsvind)


Her vil behandlingstilbuddet primært bestå af specialiseret holdtræning og kan undtagelsesvis suppleres med individuel behandling.

Svært fysisk handicap

Personer, som går ind under diagnosegruppen “ Svært fysisk handicap” (f.eks. følger efter hjerneblødning, medfødt hjerneskade. Kan få individuel fysioterapeutisk behandling og genoptræning sammen med holdtræning. 

Hvordan får jeg vederlagsfri fysioterapi

For at få vederlagsfri fysioterapi, skal man have en henvisning fra sin læge.

Det er lægen, som vurderer om man er omfattet af ordningen.

Er man i tvivl er man altid velkommen til at ringe ind til vores kyndige sekretærer for at få et hurtig svar omkring det vederlagsfrie tilbud.

Når man har en vederlagsfri henvisning bestemmer man selv om man vil have behandling og genoptræning hos en praktiserende fysioterapeut eller gøre brug af kommunalt tilbud.

Ring for nærmere oplysning eller bestil tid på tlf. 9845 0144 eller book en tid online.

Hvad er fysioterapi?

For os er fysioterapi ikke bare fysioterapi – det er en passion. Vi arbejder med fysioterapi (faget) på en helt ny måde da vi kombinerer alle de bedste og mest effektive behandlingsteknikker, der findes i moderne behandling. Fysioterapi bruges til at få kroppen til at fungere optimalt uden gener. Det gøres ved at få kroppens forskellige led til at bevæge sig optimalt i forhold til hinanden, samt få kroppens stabiliserende og styrkende strukturer til at arbejde sammen og virke hensigtsmæssigt igen.

Mød vores fysioterapeuter

Vores dygtige og erfarne fysioterapeuter er alle videreuddannet til at kunne kombinere flere forskellige manuelle mobiliserings- og manipulationsmetoder sammen med alternative og vestlig fysioterapeutiske teknikker.

Lasse Faarkrog

Autoriseret fysioterapeut

Peter Hodgetts

Autoriseret fysioterapeut

Camilla Jørgensen

Autoriseret fysioterapeut

Niklas Velin

Autoriseret fysioterapeut