Behandlingstyper

Fysioterapeutisk behandling er oftest sammensat af forskellige komponenter og tager både udgangspunkt i den smertende region og i et menneske som en helhed. En del af behandlingen er også den efterfølgende forebyggelse med ex. øvelser så problemet ikke vender tilbage.

Vi behandler på klinikken

Vi varetager også følgende genoptræningsopgaver

Vi tilbyder også

Fysioterapi for velvære

Fysiurgisk massage - der arbejdes dybt i vævet og muskulaturen. Fysiurgisk massage kan efter klientens ønske indeholde elementer af ledmobilisering og muskelstræk for at øge bevægeligheden.

50 min - 490 DKK

Apparatbehandlinger på klinikken

Ultralyd behandling

Mekaniske lydbølger som når dybt i vævet/muskler. En behandling som virker dæmpende på smerter i led og muskler, dæmper irritation i vævet og sener, hjælper ved hævelser, blodansamlinger efter slag/skade, ved fibersprængninger i muskler og mm.

Laserbehandlinger

Laserlys som gives direkte i vævet. laserlys absorberes af celler i vævet som efterfølgende bliver brugt til at producere ekstra energi. Den ekstra energi bruges af cellen til at reparere skaden i vævet. Dermed opnås der en hurtigere heling af området. laserlys er meget brugbart til overfladiske ar - heling, betændelse i slimsækken, smerter i mindre led, senebetændelser.